Apartmanok

Az apartmanok közvetlenül a tengerparton Vir város központjától 2,5 km-re egy csendes nyaralóövezetben találhatók.

A klimatizált és wifi-vel (2GB/apartman/hét) rendelkező külön bejáratú emeleti apartmanokból, gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és Pag szigetre, valamint a szárazföldön húzódó Velebit hegyre.

Egy-egy apartmanban található egy hálószoba dupla ággyal (160×200), egy hálószoba 2 db egyes ággyal (90×200), nappali rész tv-vel magyar adással, konyharésszel, melyben megtalálható a hűtő, mikró, kávéfőző, főzőlap és a szükséges edénykészlet. Sütésre az udvari grill szabadon használható, mely a tengerparton közkedvelt vacsorakészítő hely.

A tenger felőli teraszon műanyag asztal, szék, és napozóágy segíti a pihenést. A déli oldalon egy külön napozóterasz biztosítja az állandó napfény elérhetőségét. A településrész kiépített strandja 30 m-re van a nyaralótól, de a teljes partszakasz /a nyaraló előtti is/ használható fürdésre, napozásra. A tengerpart köves, lassan mélyülő, így kisgyermekes családoknak is ideális. A víz kristálytiszta, átlátszó. Mindkét apartman 4 fős + 1 pótágy. Ágyneműhuzatot, törölközőt és konyharuhát nem biztosítunk, azt hozni kell. Szükség esetén gyermekággyal rendelkezünk. Parkolási helyet az udvarban biztosítunk.